E gata: Se poate circula pe noul drum Baia Sprie – Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 30 august, s-a deschis circulația pe noul drum de legătură Baia Sprie – Baia Mare, care are o lungime de aproape 6 kilometri. Valoarea investiției s-a ridicat la aproape 3 milioane de euro.

”Am deschis azi circulația pe drumul nou de legătură Baia Sprie – Baia Mare! Un proiect ambițios, vizionar – un drum construit de la firul ierbii care a prezentat provocări și ne-a adus marea satisfactie de a realiza de la zero o investiție pe care nu multe administrații și-ar fi asumat-o.

Oferim comunității și celor care tranzitează zona o alternativă pentru traficul intens de pe DN18, care, alături de drumul alternativ de pe cealaltă parte a Săsarului va ușura semnificativ modul în care ne deplasăm pe raza orașului nostru. E o investiție de aproape 3 milioane de euro din fonduri PNDL, un proiect major care a însemnat constructia de la zero a 5,93 km de drum nou realizat cu sprijinul preşedintelui Consiliului Județean Maramureș, domnul Ionel Bogdan.

Sunt bucuros că am confirmat, că am avut capacitatea administrativă de a-l finaliza și, în pofida neîncrederii publicului de la început, am reușit să construim un drum nou. Mulțumesc constructorului și întregii echipe care a muncit împreună pentru a ajunge la momentul plin de satisfacție – proiect finalizat. Ne concentrăm atenția asupra celor care urmează”, a spus Alin Bîrda, primarul orașului Baia Sprie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. Robert

    Da drumul EXPRES BAIA MARE — SATU MARE , cînd va fi gata ??? Să ajung la autostrada ungurilor mai repede !!!! Că de autostrada patriei noastre nici nu vă întreb că de subiectul de autostradă la mine deja a zburat de mult speranța , măcar atunci un drum expres legat de sătmăreni vă rog sau și aia e greu ?????

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole