septembrie 28, 2021

Emil Boc în Baia Mare: ”Oameni ca Ionel Bogdan și Florin Cîțu reprezintă viitorul politicii” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat duminica trecută, în cadrul conferinței de alegeri din PNL Maramureș, că oameni precum Ionel Bogdan și Florin Cîțu reprezintă viitorul politicii atât în partid, cât și în România.

„Oameni ca Ionel Bogdan și Florin Cîțu reprezintă viitorul politicii și în România și în PNL alături de cei care au experiență și înțelepciune din partid. Nimeni din acest partid nu trebuie uitat, nu trebuie pus deoparte, dar fiecare trebuie să facă parte, la locul potrivit și la momentul potrivit dintr-o echipă, pentru ca întreaga echipă să fie câștigătoare. De aceea, 25 septembrie va fi un moment de reflecție a fiecăruia dintre noi.

E important să fim o familie, că nimeni nu poate avea succes dacă nu este o familie, dar politica este pe voturi și atunci trebuie să avem această capacitate de a ne gândi cum e mai bine și pentru noi, fiecare, dar mai ales e important pentru familia din care facem parte ca ea să fie una câștigătoare în 2024”, a spus Emil Boc.

Mai multe, în clipul video de mai jos.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2