FINAL FOUR – Meciurile Minaurului se văd în 22 de țări

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baia Mare devine capitala handbalului european în acest final de săptămână. Turneul final al EHF European League va putea fi urmărit live în nu mai puțin de 22 de țări. Gazdele CS Minaur Baia Mare vor înfrunta mâine, 8 mai, de la ora 15:45 echipa franceză Nantes Atlantique Handball, a doua semifinală a zilei fiind cea dintre Siófok KC (Ungaria) și Herning-Ikast Handbold (Danemarca), meci programat să înceapă la ora 19.00.  Finală mică va fi duminică, de la ora 15.45, iar finala mare de la ora 19.00.

„Evenimentul atrage atenția fanilor din întreaga lume. Platforma EHFTV de vizionare gratuită este locul în care fanii, după o înregistrare unică, vor gasi toate cele patru meciuri ale turneului final, deși restricțiile de blocare geografică s-ar putea aplica în anumite regiuni. Platforma este complet adaptabilă pentru toate dispozitivele, indiferent dacă fanii se bucură de meciuri acasă sau de pe un dispozitiv mobil.

Nu mai puțin de 22 de posturi TV vor transmite finala EHF în direct, ceea ce înseamnă că va fi stabilit un nou record istoric pentru orice finală din a doua competiție feminină”, precizează CS Minaur.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2