Finanţări nerambursabile între 40.000 şi 60.000 de euro pentru 26 de studenţi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) oferă finanţări nerambursabile între 40.000 şi 60.000 de euro pentru 26 de studenţi, valoarea totală a finanţărilor oferite de CNIPMMR fiind de 6,139 milioane de lei, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Conform sursei citate, dintre cei 26 de studenţi, 13 vor primi finanţare de până la 40.000 de euro şi 13 vor primi finanţare de până la 60.000 de euro.

„Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), implementează în perioada ianuarie 2022 – decembrie 2023 proiectul Kickstart Student”, se menţionează în comunicat.

Proiectul are ca principal obiectiv încurajarea antreprenoriatului în rândul studenţilor, prin susţinerea înfiinţării de start-up-uri în regiunile Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest şi Centru şi Bucureşti-Ilfov.

Astfel, pe data de 30 iunie 2022, începând cu ora 10:30, la sediul CNIPMMR din Bucureşti va avea loc evenimentul de semnare a contractelor de subvenţie cu câştigătorii concursului de planuri de afaceri din cadrul proiectului.

Pe perioada implementării proiectului se vor crea în total 94 de locuri de muncă: cei care primesc 40.000 de euro vor crea cel puţin 2 locuri de muncă, iar cei ce vor primi 60.000 de euro vor crea cel puţin 3 locuri de muncă.

„În plus, cele mai multe firme nou înfiinţate în cadrul proiectului vor fi în regiunile Sud – Muntenia – 10 şi Sud – Est – 6, urmate de Centru, Nord-Est şi Sud-Muntenia, cu câte 3 firme fiecare, activităţile start-up-urilor fiind foarte diverse, de la activităţi recreative şi distractive, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea sau activităţi de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client).”, se precizează în comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2