Fotbal/Coronavirus: UEFA a revenit, nu s-a decis inca daca EURO 2020 isi va pastra denumirea

PNL

Uniunea Europeana de Fotbal (UEFA) a revenit, vineri, pe site-ul sau oficial, asupra anuntului facut mai devreme ca turneul final al Campionatului European, programat initial in perioada 12 iunie – 12 iulie 2020 si amanat pentru 11 iunie – 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, isi va pastra numele oficial de EURO 2020.

”Cu scuzele noastre pentru eroarea precedenta, vrem sa precizam ca nicio decizie nu a fost luata in privinta numelui EURO care se va tine in 2021”, a precizat UEFA, vineri seara, pe Twitter. ”Tweet-ul precedent a fost trimis din eroare”, a mentionat forul continental.

Romania a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European pe Arena Nationala din Capitala. Editia aniversara care celebreaza 60 de ani de la primul Campionat European se va desfasura in 12 orase: Bucuresti (Romania), Baku (Azerbaidjan), Copenhaga (Danemarca), Londra (Anglia), Munchen (Germania), Budapesta (Ungaria), Roma (Italia), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Sankt Petersburg (Rusia), Glasgow (Scotia) si Bilbao (Spania).

Bucurestiul va gazdui trei partide in cadrul Grupei C si una in faza optimilor de finala. Daca se califica in urma barajului de Liga Natiunilor, echipa nationala a Romaniei va juca cel putin doua partide la Bucuresti.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va intalni in 4 iunie, la Reykjavik, selectionata Islandei, intr-o partida contand pentru semifinalele play-off-ului EURO. O victorie in aceasta partida ar pune Romania in postura de a juca ulterior, in 9 iunie, la Sofia sau Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea la turneul final, in fata Bulgariei sau Ungariei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1