Fotbal: CS Minaur castiga ultimul meci al cantonamentului din Ungaria

PNL

In perioada 10-19 februarie, echipa de fotbal a CS Minaur, a efectuat un stagiu de pregatire in Ungaria, acolo unde a sustinut si trei jocuri de pregatire. Ultimul dintre acestea s-a desfasurat chiar azi, Minaur intalnind pe DVSC Debrecen (un mixt intre jucatorii de la prima echipa care evolueaza mai putin si cei de la echipa a doua). Partida a avut loc pe terenul 12 din Complexul Academiei Debrecen si s-a incheiat cu victoria echipei noastre, scor 4-1 (1-1). Gazdele au fost cele care au deschis scorul, dupa care Minaur a egalat pana la pauza prin Cr. Bud, iar dupa pauza a punctat de alte trei ori, prin Batin, Tututa si Lemac.

CS Minaur: Dombradi – Durus, Prunescu, David Simion, R. Lupu, Tututa, Coroian, Zasavatski, Hasmasan, Batin, Cr. Bud. Au mai jucat: Iuhasz -Lihet, Cordos, Groza, Piper, Giurgiu, Szekely, A. Ster, Lemac. Antrenori: Dorin Toma, Paul Ungureanu si Marius Marian

Dupa meci, delegatia baimareana a pornit spre casa. Urmatorul meci amical este programat sambata, de la ora 11.00, cu FC Zalau, in Baia Mare sau in zona (in functie de starea terenului de joc).

La echipa noastra a evoluat si mijlocasul de banda Raul Hasmasan, jucator ce tine de Gaz Metan Medias, care a fost imprumutat in vara la Viitorul Pandurii Targu Jiu.

Dorin Toma: “Sunt multumit de acest stagiu centralizat si de modul in care au raspuns jucatorii la solicitari. A fost un stagiu obositor, mai ales ca s-a jucat pana acum pe terenuri sintetice, doar ultima partida, cu cei de la Debrecen fiind pe iarba, in complexul lor”.

Meciurile de pregatire din intersezon

CS Minaur Baia Mare – Gloria Bistrita (la Iclod): 2-3. Au marcat: Batin, Hasmasan
CS Minaur – Gloria Bistrita (la Iclod): 3-0. Au marcat: Prunescu, Tututa, Bedea
CS Minaur – Unirea Dej (la Iclod): 3-1. Au marcat: Lemac 2, A. Ster
CS Minaur – Sajobabony Vegyesz Sportegyesulet (stagiul din Ungaria): 6-0. Au marcat: Lemac (2), R. Lupu, Durus, Petrus si Piper.
CS Minaur – CSC Sanmartin: 1-1. A marcat: Cr. Bud (11m)
CS Minaur – DVSC Debrecen II (la Debrecen): 4-1. Au marcat: Cr. Bud, Batin, Tututa, Lemac

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1