Fotbal: Jucătorii din Anglia sunt afectaţi psihic de întreruperea competiţiilor

PNL

Fotbaliştii din Anglia sunt afectaţi psihic de întreruperea competiţiilor, cauzată de pandemia de COVID-19, a declarat pentru cotidianul The Times un responsabil al sindicatului jucătorilor profesionişti din această ţară (PFA), Michael Bennett, citat de Reuters, informează AGERPRES.

Fotbalul profesionist a fost întrerupt în luna martie şi nu este clar când va fi reluat, iar incertitudinea a dus la anxietate. Jucătorii sunt îngrijoraţi pentru carierele lor şi unii au ajuns la depresie şi au gânduri de autovătămare, a afirmat Bennett.

“Ei nu ştiu dacă se întorc la fotbal, nu ştiu dacă sezonul fotbalistic va reîncepe, nu sunt siguri ce se întâmplă”, a spus oficialul PFA.

“Sunt situaţii financiare în care cluburile îşi trimit jucătorii în şomaj tehnic, sunt salarii plătite cu întârziere. Avem jucători care trăiesc de la un salariu la altul şi asta are un adevărat impact asupra lor din punct de vedere emoţional”, a adăugat el.

“Sunt şi probleme sanitare, Dacă reluăm sezonul, poate funcţiona? Va funcţiona? Ce se va întâmpla cu familia mea?”, se întreabă jucătorii, potrivit lui Bennett.

Premier League speră să poată relua sezonul în luna iunie, cu meciurile disputate cu porţile închise, în timp ce cluburile din eşalonul secund, Championship, vor vota în această săptămână cum vor încheia stagiunea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1