FOTBAL – Lotul CS Minaur se reunește săptămâna viitoare. Suporterii așteaptă explicații

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reunirea lotului CS Minaur Baia Mare va avea loc în data de 3 iulie, ora 10.30, la Stadionul „Viorel Mateianu”, conform anunțului oficial făcut de oficialii clubului băimărean. Băimărenii se vor pregăti, pentru 2 săptămâni, pe plan local, iar ulterior „fotbaliștii” vor efectua un stagiu de pregătire la Ocna Șugatag.
„Detalii despre meciurile amicale vor fi anunțate în curând”, spun oficialii clubului băimărean. Însă suporterii așteaptă mai multe explicații de la conducerea echipei. CS Minaur a anunțat doar că lotul echipei va fi anunțat la reunirea lotului.
Vă reamintim că CS Minaur va evolua în acest sezon în Liga a III-a, deși în sezonul 2022-2023 era convinsă că va ajunge să joace măcar barajul pentru accederea în Liga I. Nu a fost să fie nici măcar pe aproape, deși a adus antrenor nou și acum a ajuns tot la cel pe care l-au dat afară. Așa e fotbalul. Și au fost și bani mulți la mijloc, iar rezultatele nu au fost pe măsura banilor investiți. Nu că ar fi pentru prima dată când la echipa de fotbal se investesc bani mulți fără a avea rezultate notabile.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole