Fotbalistii de la Minaur au plecat in Ungaria intr-un stagiu de pregatire

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In aceasta dimineata, jucatorii echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare si staff-ul tehnic au plecat in Ungaria pentru un stagiu de pregatire centralizata in intervalul 10-19 februarie. Acolo vor avea loc si trei jocuri de pregatire. Primul dintre acestea va fi miercuri, cu o echipa din Ungaria, apoi sambata, 15 februarie, cu CSC Sanmartin, pentru ca in ultima zi de cantonament sa se joace cu DVSC Debrecen (probabil echipa a doua).

Urmeaza si alte meciuri de pregatire, cu FC Zalau si Progresul Somcuta Mare, pe care le vom anunta la momentul oportun. Prima etapa de campionat este programata pe 7 martie, acasa, cu Sticla Ariesul Turda.

Danciu si Ontel nu au facut deplasare in Ungaria fiind accidentati.

Mai trebuie spus ca Sandu Bococi s-a transferat in aceasta iarna la Unirea Dej. Alti patru jucatori au plecat in intersezon: Alexandru Musca, Alexandru Mitracu, Vlad Suciu si Raul Stanciu.

Staff-ul administrativ a fost la Bucuresti pentru a efectua legitimarile jucatorilor nou veniti, cinci la numar.

Cristian Bud (nascut in Baia Mare, 26 iunie 1985), varf de atac (151 de meciuri in Liga I si 41 de goluri). A evoluat pentru Gloria Renel Baia Mare, Liberty Salonta, Gaz Metan Medias, CFR Cluj Napoca, FC Bihor, Pandurii Targu Jiu, Milsami Orhei (Rep. Moldova), Poli Timisoara, Concordia Chiajna, Yverdon Sport (Elvetia), Turris Turnu Magurele. Are in palmares patru titluri nationale (trei cu CFR si unul cu Milsami, precum si doua Cupe ale Romaniei cu CFR Cluj.

Paul Stefan Batin (nascut in Baia Mare, 29 iunie 1987), varf de atac (173 de meciuri in Liga 1 si 39 de goluri). A evoluat pentru: FC Baia Mare, CFR Cluj Napoca, UTA, Pandurii Tg. Jiu, FC Brasov, FC Botosani, Dinamo, Miedz Legnica (Polonia), Concordia Chiajna, Doxa Katokopia (Grecia).

Cristian Iulian Ontel (nascut in Bucuresti, 5 aprilie 1998), nijlocas sau atacant (4 meciuri in Liga 1). A evoluat pentru Steaua (FCSB, prima si a doua echipa), Academica Clinceni, Vointa Turnu Magurele, National Sebis, Lugoj si Popesti Leordeni.

Claudiu Pamfile (nascut in Tecuci, 14 ianuarie 1997), fundas (4 meciuri in Liga 1). A evoluat pentru FC Brasov, AFC Harman si la AFC Hermannstadt, de unde a si venit la CS Minaur.

Florin Cordos (nascut in Bistrita, 26 aprilie 1994), fundas central. A evoluat pentru Foresta Suceava, “U” Cluj Napoca, Luceafarul Oradea, ACS SR Brasov si Sticla Ariesul Turda.

E posibil ca pana la startul returului sa mai fie efectuate 2-3 transferuri de jucatori.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *