Fotbalistii de la Minaur la primul amical din intersezon

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de fotbal a CS Minaur a disputat sambata dupa-amiaza primul amical din intersezon, avand ca adversara colega din seria 5 a Ligii a 3-a, Gloria Bistrita. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din comuna Iclod (jud. Cluj) si a fost castigata de bistriteni cu 3-2, dupa ce la pauza a fost 2-2.

Gloria a deschis scorul in min. 3 prin Curtuius, iar Batin a egalat in min. 22. Bistritenii au marcat din nou, prin Stoianof (32), iar Hasmasan a punctat pentru 2-2 in penultimul minut de joc al primei reprize. In partea a doua s-a marcat o singura data, Curtuius stabilind scorul final in min. 54.

Destul de multe nume noi la echipa noastra, pe langa jucatorii care au fost deja anuntati. Este fundasul central Thomas Garos (grec), atacantul olandez Dwayne si mijlocasul central francez Alain Logombe. Ramane sa vedem care dintre acesti jucatori vor semna contracte cu gruparea baimareana.

CS Minaur – Gloria Bistrita: 2-3 (2-2)
• CS Minaur prima repriza: Dombradi (30, Gudea) – Durus, Prunescu, Thomas Garos, Pamfile, C. Tututa, Vastag, Hasmasan, Bedea, Cr. Bud, Batin.
• CS Minaur repriza a doua: Gudea (60, Iuhasz) – Lihet (70, Groza), Lupu, Osan, Szekely, Coroian, Ster, Alain Logombe, Giurgiu, Ontel (63, Bococi), Dwayne (81, Yaya Zoua)
Urmatorul amical al echipei noastre va fi tot pe terenul sintetic din Iclod, pe 31 ianuarie, adversara fiind tot Gloria Bistrita.

Informatii: minaur.ro//ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2