Fotbalistii de la Minaur vor efectua luni vizita medicala

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Lotul echipei de fotbal a CS Minaur Baia Mare s-a reunit deja de o saptamana sub comanda antrenorilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu, Marius Marian, ajutati de consilierul tehnic Romulus Buia. In mare, programul echipei de fotbal este deja stabilit.

Dupa mai multe antrenamente pe plan local, pentru readaptarea organismului la efort, luni, 20 ianuarie, va avea loc vizita medicala. Antrenamentele vor continua in Baia Mare, pentru ca in finalul lunii sa avem primele meciuri de pregatire. Vom incepe cu un meci pe 25 ianuarie, la Iclod (pe terenul sintetic din comuna clujeana), adversara fiindu-ne colega de serie, Gloria Bistrita. Tot cu Gloria si tot la Iclod va fi si al doilea amical, in data de 31 ianuarie.

O saptamana mai tarziu, pe 7 februarie, Minaur va intalni Unirea Dej (nu cunoastem deocamdata locatia).

Echipa baimareana va pleca apoi in Ungaria pentru un stagiu de pregatire centralizata, in intervalul 10-19 februarie, stagiu in care sunt programate trei jocuri amicale.

Alte doua meciuri de pregatire sunt fixate pentru 22 februarie (cu FC Zalau) si pe 29 februarie (cu Progresul Somcuta Mare), terenul urmand sa fie stabilit in functie de vreme si de starea gazonului.

Prima etapa din returul campionatului seriei a 5-a din Liga a 3-a este programata pe 7 martie, data la care Minaur va juca acasa cu Sticla Ariesul Turda. In etapa a 17-a (a doua din retur), pe 14 martie, se va disputa derby-ul judetean, intre ACS Fotbal Comuna Recea si CS Minaur.

minaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. osanu

    Oare primarul,cand vede alte stadioane din tara si nu numai,cum arata modernizate,nu-i este rusine de ce are in orasul pe care -l pastoreste?!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2