FOTO – Se lucrează intens la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
La Spitalul Județean Baia Mare, cel mai mare spital din județ, lucrările de modernizare sunt în toi. Managerul Alexandru Oros spune că recent au fost demarate lucrările de execuție a proiectului de instalare a unui sistem de detectare a concentrației de oxigen, precum și modernizarea infrastructurii electrice și de fluide medicale în cadrul spitalului, un proiect în valoare de 10 milioane lei, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.
Sunt lucrări complexe, care se execută treptat, având în vedere faptul că activitatea spitalului nu poate fi întreruptă și trebuie să se desfășoare în parametri normali. Astfel, pe secțiile pediatrie, neurologie, ortopedie, lucrările sunt finalizate în proporție de 95%. Se lucrează intens pe secțiile de obstetrică-ginecologie, reumatologie, endocrinologie și chirurgie vasculară. De asemenea, urmează lucrări pe secțiile de chirurgie și oncologie.
Ne cerem scuze pacienților, cadrelor medicale și întregului personal auxiliar pentru deranjul cauzat de efectuarea acestor lucrări și facem apel la înțelegerea tuturor, asigurându-vă că acest proiect de modernizare este important pentru îmbunătățirea infrastructurii de alimentare cu energie electrică și fluide medicale existentă în cadrul Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare”, subliniază managerul Oros George Alexandru.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole