Gala Itsy Bitsy: Ștefan Dărăbuș, liderul anului 2021 pentru binele copiilor vulnerabili (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La Gala Itsy Bitsy Lideri pentru Liderasi 2022 le oferim recunoastere liderilor care in anul 2021 s-au implicat activ in programe si proiecte menite sa vina in sprijinul copiilor defavorizati, care traiesc in saracie sau in situatii de risc de abandon sau neglijare.

Stefan Darabus este Director Global de Programe in cadrul Hope and Homes for Children Romania, organizatia care, de peste 20 de ani, sustine reforma sistemului de protectie a copilului in Romania, pentru a pune lacatul pe poarta institutiilor de tip vechi.

Mai mult, organizatia si-a propus sa tina copiii vulnerabili alaturi de parinti si sa ajute tinerii care ies din sistem sa aiba o viata independenta.

Alaturi de partenerii institutionali, Hope and Homes for Children Romania a contribuit, pana acum, la inchiderea a 63 de orfelinate, construind peste 100 de case familiale si oferind solutii alternative de locuire pentru aproximativ 6.700 de copii scosi din centrele de plasament.

In 2021, Hope and Homes for Children Romania a finalizat procesul de inchidere a 3 centre de plasament din Bucuresti, Neamt si Oradea si a construit 4 case familiale pentru copiii din centre de plasament. De asemenea, prin programul de Prevenire a separarii copilului de familie, organizatia a tinut acasa si departe de orfelinat aproape 600 de copii vulnerabili, prin interventii integrate, a inceput constructia unui centru de tranzit pentru tinerii care parasesc sistemul de protecție si a demarat lucrarile la primul centru comunitar pentru sustinerea comunitatilor vulnerabile. Articol disponibil aici: https://bit.ly/3qFvsqJ

***

Ajunsă anul acesta la a șaptea ediție, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderași 2022 se va desfășura pe 17 februarie 2022, începând cu ora 17:00, în sistem hibrid: va fi transmisă live de pe scena Le Chateau – Castelul din inima Bucureștiului, în direct pe Facebook Itsy Bitsy și itsybitsy.ro.

Sursa: Itsy Bitsy

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2