Hai in Skiathos cu avionul din Cluj! De la 229 euro/persoana

Reclame home 1
Reclame home 1

Hai in Skiathos cu avionul din Cluj

De la 229 euro/persoana

Sejur 7 nopti pe o insula retrasa, la doar 1 ora de zbor!

Plecari incepand din  29.05.2021

Vezi aici oferta pentru 2 persoane

Tariful include:

bilet de avion cursa charter

 transfer aeroport-vila-aeroport

cazare 7 nopti in vila

Asistenta turistica
Taxe de aeroport

Insula Skiathos este una dintre cele mai populare insule din Grecia si se mandreste cu cele peste 50 de plaje cu nisip fin, inconjurate de turcoazul marii Egee.

Aceasta este destinatia ideala atat pentru familile cu copii mici, cat si pentru cupluri. Turistii care doresc sa se relaxeze, se pot recrea pe plajele aurii cu nisip fin, inspirand aerul proaspat oferit de padurile de pin si plantatiile de maslini aromati. Turistii care prefera o vacanta mai activa pot sa se plimbe pe aleile din minunatul oras vechi, unde vor gasi o multitudine de magazine, restaurante si baruri sau se pot aventura intr-o drumetie prin padurea de pini.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9 sau de Instagram : https://www.instagram.com/marainternational/sau pe website-ul nostru

www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2