Halkidiki – Grecia 2024, plecari din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vezi Aici

Peninsula Halkidiki face parte din regiunea Macedonia, care se afla in partea de nord a Greciei, in sud-estul orasului Salonic.

Forma sa distincta data de cele trei peninsule, sau “picioare” cum le numesc localnicii:Kassandra, Sithonia si Athos te duc cu gandul la un trident care strapunge apele albastre ale Marii Egee, cu plaje aurii de nisip, insorite, golfuri adanci si pitoresti, sate traditioanle si statiuni turistice moderne.

In Kassandra (bratul vestic) te poti relaxa in timpul zilei pe una dintre nenumaratele plaje albe, aglomerate, iar apoi poti continua cu o noapte animata in statiuni precum Kalithea sau Hanioti.

Sithonia, zona denumita si parcul natural din Halkidiki, este considerata ca fiind cea mai linistita si mai atragatoare, cu cele mai multe dealuri inverzite din intreaga peninsula si plaje pe care merita sa le descoperi intr-o incursiune cu barca. Pe bratul Sithonia exista un numar de 13 plaje premiate cu „Blue Flag”.

Bratul Athos cuprinde puține plaje, dar suficiente pentru turiștii care aleg să viziteze această parte a peninsulei Halkidiki. Aici se afla si Muntele Athos (Muntele Sfant)-zona care învaluie si domina sufletul oricarui vizitator,un monument unic crestin, neatins de trecerea timpului,  este un loc unic in lume, la indemana turistilor care aleg Halkidiki pentru a -si petrece o vacanta de neuitat.

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternational sau pe website-ul nostru  www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole