Handbal masculin: Joi si vineri, turneu amical pentru CS Minaur, in Polivalenta baimareana

Echipele din Liga Nationala se pregatesc in aceste zile pentru reluarea intrecerii interne, programata la finalul acestei luni. Tot acum se mai pot face si transferuri, insa sunt putine miscari, majoritatea jucatorilor alegand sa-si schimbe echipele dupa terminarea sezonului.

CS Minaur Baia Mare se pregateste acasa sub indrumarea antrenorilor Stephane Plantin, Alexandru Sabou si Razvan Pop. echipa noastra a disputat pana acum doua jocuri de pregatire. In primul dintre acestea, s-a impus cu 38-25 in fata echipei de Divizia A, CSU Cluj Napoca. Mai apoi, a terminat la egalitate (21-21) cu Potaissa Turda, meci disputat in deplasare.

Joi si vineri vom avea in Sala Polivalenta “Lascar Pana” un turneu de pregatire, la care vor participa echipele: Potaissa Turda, CSU Suceava, CSM Resita si CS Minaur.

In prima zi, joi, 23 ianuarie, de la ora 17.00, Minaur va intalni echipa din Resita, iar de la ora 19.00 vom avea partida dintre Suceava si Turda. In functie de rezultatele din prima zi, invingatoarele vor juca intre ele vineri de la ora 12.00, in timp ce invinsele vor evolua de la ora 10.00.

Primul meci oficial al anului pentru CS Minaur este programat pe 30 ianuarie, cand echipa noastra va primi vizita echipei SCM Poli Timisoara.

minaur.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu