Handbal masculin: Meci amical – CS Minaur a invins CSU Cluj Napoca cu 38-25 (23-10)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa masculina de handbal a CS Minaur Baia Mare a disputat primul meci de pregatire din acest an, sambata, in Sala Polivalenta. Adversara echipei noastre a fost CSU Cluj Napoca, ocupanta locului 2 in seria C a Diviziei A, pe care am invins-o cu 38-25, dupa un meci fara prea multe probleme.

La CS Minaur nu au putut evolua Calin Cabut, Tudor Botea si Andrei Buzle (la lotul national), Tomas Cip (la turneul final european cu echipa Cehiei), Alexandru Csepreghi si Daniel Bera (ambii accidentati). Au fost inscrisi pe foaia de joc patru jucatori foarte tineri, doar Erik Pop fiind un obisnuit al echipei de seniori. Astfel, au intrat in teren Ovidiu Ardelean, Rares Pop si Ionut Baban, doi dintre ei reusind sa-si treaca numele si pe lista marcatorilor.

Partida a inceput intr-o nota de echilibru, clujenii reusind sa conduca de mai multe ori, chiar si la doua goluri diferenta. De la 3-5 (7), Minaur a intrat serios in joc si s-a distantat foarte rapid, intrand la pauza cu un avantaj de 13 goluri. Cea mai mare diferenta a fost de 18 goluri (36-18), pentru ca oaspetii sa mai reduca din handicap pana la final.

Dupa meciul cu CSU Cluj Napoca urmeaza un alt amical, pe 17 ianuarie, in deplasare, cu Potaissa Turda, iar in perioada 23-24 ianuarie vom avea un turneu in Baia Mare, la care vor participa: CSM Resita, CS Minaur, Potaissa Turda si CSU Suceava.

Informatii: minaur.ro/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2