Handbal masculin: Minaur caută prima victorie din acest sezon

Reclame home 1
Reclame home 1

Duminică, de la ora 18.00, Sala “Radu Voina” din Sighișoara va fi gazda partidei dintre CSM din localitate și CS Minaur Baia Mare, joc din cadrul etapei a III-a din Liga Zimbrilor. Un meci între două echipe care nu s-au prea întâlnit cu punctele în acest sezon, Minaur având un singur punct, după egalul cu Buzău din etapa trecută, iar Sighișoara nereușind niciunul. Gazdele au avut o evoluție bună în prima rundă, când a fost foarte aproape să încurce pe CSM Constanța, “marinarii” plecând acasă cu un succes la limită.

La echipa din Sighișoara evoluează mai mulți jucători care au trecut pe la Minaur: Țenghea, Teca, Dobra, Csepreghi, Leordean sau Asoltanei. Echipa este nou promovată în Liga Zimbrilor și își dorește să își păstreze locul.

Minaur este vicecampioana României și nu poate avea alt obiectiv decât victoria. Sunt incerți în continuare Vujovic și Ivanovic, iar dacă primul dintre ei ar putea intra în acest joc, despre Nikola veștile nu sunt prea bune.

Să mai spunem că Minaur va juca ambele meciuri pe teren propriu în turul II al EHF European Cup, unde va întâlni echipa ucraineană Odesa. Jocurile vor avea loc pe 20 și 21 octombrie în Sala Polivalentă “Lascăr Pană”.

csminaur.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole