ÎN BAIA MARE – Deratizare împotriva rozătoarelor la început de octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Deratizare împotriva rozătoarelor la început de octombrie. Anunțul a fost făcut de către Serviciul Public Ambient Urban, care a anunțat că în perioada 04 – 15 octombrie 2021, specialiștii serviciului vor desfășura pe raza întregului oraș activitatea de deratizare împotriva rozătoarelor.

Conform informațiilor furnizate de către Primăria Baia Mare, operațiunea este desfășurată în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 51/2021 și va fi efectuată prin amplasarea de stații de intoxicare cu momeală raticidă pe raza municipiului. Produsul folosit este RATTIDION PASTE , are ca substanță activă Bromadialona 0,005% , substanță care face parte din grupa a treia de toxicitate.

Produsul comercial utilizat în campania de deratizare este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide și este însoțit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2019/0102/MRA/ IT/2012/00074/AUT).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole