ÎN MARAMUREȘ – Întalnire cu cei de la școlile de șoferi pentru a afla nemulțumirile acestora

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentanții școlilor de șoferi din Maramureș au ocazia să își exprime nemulțumirile pe care le au la o întalnire care este programată să aibă loc într-una din zilele din săptămana 30 mai-3 iunie. Vor fi prezenți cei de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș. Nu este pentru prima dată cand se organizează astfel de întalniri cu autoritățile, tocmai pentru a afla dacă sunt nemulțumiri și cum pot fi acestea rezolvate.

„Întanirea cu școlile de șoferi trebuia să aibăloc la începutul lunii februarie sau martie, însă în contextul răaboiului din Ucraina s-a tot amanat. Prefectura a fost foarte agrlomerată de cand cu războiul, a fost o perioadă agitată și la Sighet și am amanat-o. Am convenit ca întalnirea să aibă loc în ăptămana 30 mai-3 iunie. Am anunțat școlile din Baia Mare și am convenit ca directorii de școli, dministrtorii și unii reprezentanți de la persoanele fizice să fie la înalnire. În jur de 40 de persoane încap în sala de ședințe de la Prefectură. Astfel de întalniri au mai fost.

Ne dorim o comunicare mai bună cu școlile de șoferi, să își exprime nemulțumirile, dacă au, față de punctul de pornire din Baia Mare de pe Oborului sau punctul de pornire de la Sighet, că unora le convine să plece de pe Oborului, la alții nu, unii zic că la Sighet e foarte aglomerat, alții că nu… Punctul de pornire se stabilește prin ordin de prefect. Dacă sunt nemulțumiri legate de traseele stabilite de Poliția Rutieră pentru școlile de șoferi. Cei de la Rutieră stabilesc zonele pe unde noi putem merge cu elevii la examene. Traseul la examen îl stabilește examinatorul. Politția Rutieră ne recomandă să evităm o zonă anume fiindcă e aglomerată și stai mult în trafic. La examen se merge cu viteză redusă, crează ambuteiaje, dar noi stabilim traseul”, precizează, pentru ziarmm.ro, oficialii de la Permise Auto Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2