ÎN PARCARE -Și-a prins fosta concubină cu un alt bărbat. Incredibil ce a urmat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Gelozie dusă la extrem, iar acum ajunge după gratii. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus reţinerea pe o durata de 24 ore a unui inculpat în vârstă de 50 ani, cu privire la comiterea infracţiunilor de violenţă în familie, în modalitatea tentativei la omor calificat, prevăzută de art 199 alin 1 din C pen rap la art 32 alin 1 rap la art. 188 alin 1 din C pen şi 189 alin 1 lit a şi f din C pen, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, prev de art 342 alin 1 din C pen şi uzul de armă letală fără drept, prev de art 343 alin 1 din C pen, toate cu aplic art.38 alin 1 din C pen. Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.
Ancheta procurorilor a stabilit faptul că „în timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza municipiului Arad, pe fondul geloziei, inculpatul având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculului în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcând-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă, focul nu s-a declanşat”.
„În continuare, inculpatul a prins-o de mână pe concubina sa şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi i-a aplicat în mod repetat lovituri cu picioarele în zona capului (a călcat-o în mod repetat pe cap), până aceasta a rămas inconştientă. Imediat după acest moment inculpatul s-a deplasat la persoana vătămată de sex masculin, rămasă în habitaclul autovehiculului şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi i-a înfipt o şurubelniţă în gât. Ca urmare a loviturii puternice, partea metalică a şurubelniţei s-a rupt şi a rămâs în gâtul persoanei vătămate.
În urma loviturilor primite, persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Din cuprinsul raportului preliminar de constatare medico-legală, emis de SJML Arad în data de 21.09.2023, rezultă că persoana vătămată de sex masculin prezintă traumatism cranian acut deschis (plagă împuşcată) cu retenţie de fragmente metalice (glonţ), dilacerare cerebrală şi hemoragie tetraventriculară, plagă înjunghiată la nivelul gâtului, cu retenţie de corp străin, comă de gradul IV, stop respirator resuscitat. Leziunile traumatice constatate pun în primejdie viaţa victimei.
Din cuprinsul raportului preliminar de constatare medico-legală, emis de SJML Arad în data de 21.09.2023, rezultă că persoana vătămată de sex feminin prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Din verificările efectuate de organele de cercetare penală la faţa locului a rezultat că arma folosită de inculpat este un pistol din categoria armelor letale cu glonţ, inculpatul nefiind autorizat să deţină nici o categorie de arme, letale sau neletale”, arată Ministerul Public.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole