ÎN VINEREA MARE – Un băimărean de 27 de ani a murit azi în accident rutier la Ileanda

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un tanăr de 27 de ani din Baia Mare aflat la volanul unui autoturism Mercedes şi-a pierdut viaţa chiar în Vinerea Mare într-un accident rutier produs pe raza comunei Ileanda din județul Sălaj. Mașina băimăreanului a intrat în coliziune cu un autotren, medicii veniți la fața locului declarand decesul. 

Daniel C a lăsat în urma sa o soție înduretată, dar și un copilaș de nici un anișor care nu își va mai cunoaște tatăl, potrivit celor de la sportulsalajean.ro.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că, la data de 30 aprilie a.c., un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Baia Mare-Dej, într-o curbă periculoasă la dreapta a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și remorcă), condus de un bărbat de 55 ani. În urma impactului a rezultat decesul tânărului și rănirea ușoară a pasagerului acestuia. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la producerea acestui accident”, a precizat, pentru sportulsalajean.ro, Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

FOTO sportulsalajean.ro

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2