Incident șocant în Baia Mare: S-a tras cu arma asupra unei mașini care aștepta la semafor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un incident șocant s-a petrecut duminică seara în zona Piața Revoluției. O mașină care aștepta la semafor a fost atacată cu o armă, însă cele două persoane care se aflau în interior au scăpat fără să fie rănite.

Una dintre persoanele din autoturism ne-a declarat că persoana care a tras nu se afla în stradă, ci crede că mai degrabă într-unul din blocurile din zonă.

”Coboram din Centrul Vechi și la semafor am așteptat, era roșu, și după vreo cinci secunde am auzit o bubuitură tare, am auzit geamul cum se sparge, am auzit-o pe prietena mea cu urlă. A fost un șoc, n-am realizat, ne-am dat jos din mașină repede.

Am văzut că geamul era spart și era o gaură în el ca și cum ar fi fost glonț, bilă, habar nu am. Atâta timp cât a spart geamul ăla și mai ales că nu a tras de la un metru, arma nu a fost de jucărie. Putea să omoare pe cineva sau să desfigureze.

Nu am văzut pe nimeni, eu zic doar ce cred eu, că a tras cineva din bloc, de pe geam sau poate din zonă. Poate fi și de pe stradă, dar n-am văzut pe nimeni. Am fost la poliție, am dat declarații, dar nu știu de ce cazul ăsta va rămâne așa”, ne-a relatat una din persoanele implicate în incident.

UPDATE – IPJ Maramureș: Aseară, 05 iunie, la ora 23.10, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un tânăr din Baia Mare, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta în autoturismul personal, la semaforul intersectiei străzilor Piața Revoluției cu strada Culturii, persoane necunoscute au distrus prin spargere, geamul unei portiere, cu un corp dur de forma circulară.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au identificat apelantul și autoturismul în cauză și au efectuat cercetarea la fața locului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole