INCIDENTE TRAFIC BAIA MARE – A crescut numărul accidentelor rutiere ușoare

Polițiștii rutieri băimăreni atrag atenția asupra creșterii numărului de accidente rutiere ușoare pe raza municipiului reședință de județ. Zilnic vedem pe străzile din oraș șoferi grăbiți, unii care forțează semaforul, alții care încalcă aproape toate regulile de circulație dacă se poate, unii cărora viteza le place poate prea mult etc.

Astfel, în perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2023, pe raza municipiului Baia Mare au fost înregistrate un număr de 12 accidente rutiere grave, cu unul mai puțin față de perioada similară a anului trecut. Aceste accidente rutiere grave s-au soldat cu moartea a 3 persoane, cu două mai mult față de ianuarie-septembrie 2022, respectiv vătămarea corporală gravă a 9 persoane, cu patru mai puține față de anul trecut, perioada similară.

Tot pe raza municipiului, potrivit informațiilor furnizate de către Biroul Rutier Baia Mare, pentru ziarmm.ro, în perioada amintită au fost înregistrate 73 de accidente rutiere ușoare, cu 21 mai mult decât ianuarie-septembrie 2022, soldate cu 84 de persoane rănite ușor (+18).

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu