INEDIT – Desenul unei eleve din Tăuții Măgherăuș, pe costumul unui astronaut

Reclame home 1
Reclame home 1
Nu mai puțin de  77 de copii și-au înscris lucrările în concursul „Desenul tău pe costumul unul astronaut”, iar la final câștigătoarea concursului care va reprezenta România în Proiectul BEYOND organizat de Space for Art Foundation în colaborare cu Romanian Science Festival a fost declarată Alesia Ardelean, elevă la Liceul Tehnologic Traian Vuia din Tăuții Măgherăuș.
Cei de la Romanian Science Festival spun că organizatorii concursului doresc „să folosească mai multe lucrări de artă făcute de copiii din România în proiectele organizației”.  Nicole Stott, Directoarea Fundației Space for Art, fostă astronaută și în prezent artistă plastică, a și transmis un mesaj în care spune că „vă mulțumesc foarte mult pentru coordonarea apelului pentru desene și pentru că ne-ați trimis această frumoasă lucrare de artă de la Alesia pentru costumul spațial din proiectul BEYOND. Suntem atât de încântați că îi avem pe Alesia și pe toți copiii care au participat la concursul nostru Space for Art. Mulțumim și pentru celelalte lucrări de artă și sperăm că vom putea folosi mai mule pentru proiectul BEYOND sau pentru proiecte viitoare.
Toate cele bune!Nicole Stott”).  Mai trebuie spus că toate desenele vor fi publicate ca parte a unui Space Careers Expo.
Dragoș HOJDA
FOTO Romanian Science Festival
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole