Inedit: În Maramureș va avea loc o etapă oficială din Campionatul Mondial de Snowboard şi Ski

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 26-30 ianuarie a anului 2022, în județul Maramureș, la Șuior, va avea loc o etapă oficială din Campionatul Mondial de Snowboard şi Ski, în circuitul World Rookie Tour.

În acest sens, CJ a alocat suma de 45.000 lei din fondul de rezervă la dispoziția Consiliului Judeţului Maramureş, prevăzut în bugetul județulu pe anul 2021 în vederea participării la realizarea evenimentului.

”Art.1. Se aprobă participarea U.A.T. Judeţul Maramureş prin Consiliul Județean Maramureș, la realizarea în comun cu Asociaţia Club Extrem Rivulus a evenimentului sportiv „Campionat Mondial de Snowboard şi Ski”, etapă oficială în circuitul World Rookie Tour, concurs oficial FIS.

Art.2. Se aprobă încheierea Acordului de cooperare între U.A.T. Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş şi Asociaţia Club Sportiv Extrem Rivulus, conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, mai precizează proiectul adoptat recent de aleșii județeni.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Mihai

    Sper ca e o glumă, daca e real…cum, doar 9000€ alocati pt o cupa mondiala?! Pentru pomul de iarna, beculete si ceva concerte cam cât ati alocat?! Sper doar sa nu va/ne faceți de râs, la nivel global..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2