INTERVENȚII POLIȚIA LOCALĂ – Reclamații care nu se confirmă și băimăreni puși pe distracție

A fost încă o săptămână în care polițiștii locali băimăreni au intervenit la mai multe situații sesizate de populație. În data de 19 iunie, la ora 20.05, a fost sesizat faptul că pe Bulevardul Republicii se aruncă pietre și diferite resturi de moloz pe carosabil. Un echipaj format din doi polițiști locali a constatat la fața locului că sesizarea nu se confirmă. S-a luat legătura cu persoana care a facut sesizarea, aceasta a menționat faptul că era un grup de copii care intre timp au plecat.

„În data de 19.06.2023, ora 18.50, a fost sesizat faptul că pe str. Grigore Ureche două persoane de etnie romă urmăresc ce se întâmplă în curtea unui imobil, la fața locului un echipaj format din doi polițiști locali a identificat persoanele în cauză, acestea părăsind zona. În data de 20.06.2023, ora 19.01, a fost sesizată tulburarea liniștii publice pe str. Forestierilor, la fata locului un echipaj format din doi polițiști locali a identificat si sanctionat contraventional persoana in cauza. În data de 20.06.2023, ora 23.32, un echipaj format din doi polițiști locali care efectua serviciul in Centrul Millennium a observat o persoană întinsă pe o bancă, a constatat că aceasta era în stare foarte avansată de ebrietate si nu coopera. A fost solicitat un echipaj SMURD care a preluat persoana si a transportat-o la UPU.

În data de 20.06.23, ora 10.20, un echipaj format din doi polițiști locali a fost sesizat asupra faptului ca pe Bd. Independentei, la locul de joaca, o persoana tulbura ordinea si linistea publica, la fata locului aceasta a fost identificata si sanctionata contraventional”, precizează Poliția Locală Baia Mare.

În weekend, pe strada Mărășești a fost sesizată tulburarea liniștii publice prin muzică la volum mare. Un echipaj format din doi polițiști locali a identificat persoana in cauza care a fost sanctionata contraventional.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu