Inundații: Pompierii sigheteni intervin în sprijinul localnicilor din cinci localități maramureșene

În urma ploilor căzute mai multe gospodării din Maramureș au fost inundate. În acest context, pompierii sigheteni intervin în sprijinul localnicilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt de la ISU Maramureș, Oana Gonczi-Alexa astăzi, 4 iulie: ”Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației intervine în localitățile: Ocna Șugatag cu 1 ASAS 1 MTP 4 subofițeri –5 case; Giulești 1 ASAS 3 subofițeri –3 case. Garda de Intervenție Bogdan Vodă intervine în Săliștea de Sus cu 1 ASAS 1 MTP 4 subofiteri plus 1ACI cu o motopompă remorcabilă și 3 motopompe transportabile de la Detașamentul Sighet -3 subofițeri – 16 case; Bogdan Vodă 1 ASAS 3 subofițeri-6 case. Secția de pompieri Vișeu de Sus operează la Vișeu de Jos cu ASAS 1 MTP 4 subofițeri – 4 case.”

Ieri, Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a intervenit în satul Larga, comuna Suciu de Sus. În urma unei ruperi de nori un podeț a fost distrus de viitură, iar proximativ 10 gospodarii au fost izolate. Nu s-a impus evacuarea persoanelor. Alături de pompierii militari au intervenit și pompierii voluntari din Suciu de Sus.

Foto: ISU Maramureș/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1