Ionel Bogdan anunta ca problema pensionarilor de la IPEG Maramures s-a rezolvat

PNL

Presedintele PNL Maramures si secretarul de stat Ionel Bogdan anunta ca problema pensionarilor de la IPEG Maramures s-a rezolvat.

Asta dupa ce o guvernul a adoptat Ordonanta de Urgenta care modifica si completeaza Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

“Astazi am reusit sa rezolvam problema pensionarilor de la IPEG Maramures, prin eliminarea inechitatilor existente in cazul celor care au desfasurat activitati in domeniul minier.

Dupa intalnirea avuta cu reprezentantii pensionarilor de la IPEG Maramures am inteles ca erau victimele unei nedreptati si am discutat cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Muncii Violeta Alexandru despre cum putem rezolva situatia acestor pensionari.

Astazi, guvernul a venit cu solutia si am adoptat in sedinta de guvern o Ordonanta de Urgenta care modifica si completeaza Legea nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.

Toate pensiile acestor persoane urmeaza sa fie recalculate in cel mai scurt timp, pentru ca oamenii nu sunt vinovati ca statul a ignorat ani de zile problema lor.

Ii multumesc Violetei Alexandru si premierului pentru ca au rezolvat situatia pensionarilor maramureseni de la IPEG. Ma bucur ca am reusit sa reparam o nedreptate si sa punem lucrurile pe fagasul normal”, a scris Ionel Bogdan, pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1