Ionel Bogdan după condamnarea lui Cătălin Cherecheș: ”Îndemn consilierii locali la responsabilitate” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș și predintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a avut o primă reacție după condamnarea primarului Cătălin Cherecheș.

El îi îndeamnă pe consilierii locali la responsabilitate și spune că va avea în perioada următoare discuții cu aceștia pentru crearea unei majorități în CL Baia Mare.

”Este o situație care ne privește pe toți, în special pe noi, oamenii politici, care trebuie să fim responsabili și să privim cu responsabiliutate, determinare, hotărâre la viitorul municipiului Baia Mare, dar mai ales în situația dată.

Deja se tranzacționează foarte multe funcții. Eu vreau să le transmit în special consilierilor locali, dar mai ales băimărenilor, faptul că municipiul Baia Mare nu e o resursă de tranzacționat. E o perioadă complicată, dificilă, care trebuie gestionată cu înțelepciune, cu calm și care, în mod evident, trebuie să poată susține proiectele pe care le avem la nivelul municipiului Baia Mare.

Îndemn consilierii locali la responsabilitate, să gândească în primul cu mintea, că prezentul e important și prezentul va influența viitorul municipalității. Voi începe discuții cu consilierii locali, cu grupurile politice din Consiliul Local pentru a crea o majoritate, care să fie stabilă până la alegerile locale și să ia decizii înțelepte pentru municipiul Baia Mare”, a spus Ionel Bogdan.

Deputatul și președintele PNL Baia Mare, Călin Bota, a punctatul faptul că ”municipiul Baia Mare a fost, este și va fi o prioritate pentru PNL în primul rând din perspectiva administrativă. Cel mai important lucru care trebuie să rezulte în urma actului administrativ sunt proiectele finalizate.

Pe noi ne interesează ca în Baia Mare, în Maramureș să se întâmple lucruri care să rămână dincolo de mandatele noastre, pentru că circul, pentru că scandalul, pentru că certurile interminabile nu folosesc nimănui”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole