Irina Begu și Horia Tecău, prezenți la Winners Open din Cluj-Napoca. Meciurile sunt difuzate de Digi Sport. Vezi aici, programul

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Ieri, 1 iulie 2020, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, a avut loc tragerea la sorți a grupelor turneului de tenis WINNERS OPEN. Horia Tecău a extras numele concurentelor, alături de Patrick Ciorcilă, managerul turneului.

Sportivele vor juca după sistemul Round Robin. În faza grupelor (joi si vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în setul decisiv. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica mai departe. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6.

Cele 2 grupe sunt următoarele:

GRUPA A

Gabriela Ruse
Irina Bara
Georgia Crăciun

GRUPA B

Irina Begu
Jaqueline Cristian
Miriam Bulgaru

Horia Tecău: “Turneul Winners Open este o oportunitate imensă pentru fete să joace niște meciuri cât de oficial se poate în aceste momente, după săptămâni bune de antrenamente. Acum au șansa să intre pe teren la meci și cred că sunt foarte motivate. Iar în această situație, este cel mai apropiat lucru de un turneu oficial internațional. Poate fi un început în campania noastră de calificare pentru olimpiada de anul viitor.”

Turneul a început astăzi, 2 iulie, la ora 11.00, cu Irina Bara și Georgia Crăciun în teren.

Turneul de tenis WINNERS OPEN are loc în perioada 2-5 iulie, la Cluj. Din cauza situației actuale, accesul publicului este restricționat, dar meciurile sunt transmise live pe pagina de facebook Sports Festival și pe Digi Sport.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *