ISJ Maramures: „Sunt 127 de posturi didactice auxiliare si nedidactice vacantate. Toate posturile vor fi ocupate prin concurs”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ISJ Maramures afirma ca in judet sunt vacantate 127 de posturi didactice auxiliare si nedidactice, din care 56,5 de posturi vacante unice, pentru care unitatile de invatamant au primit aviz pentru ocuparea acestora prin concurs.

„Referitor la situatia generata de aplicarea OUG nr. 1/2020, va informam ca la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, potrivit raportarilor centralizate din teritoriu, sunt 127 de posturi didactice auxiliare si nedidactice vacantate, din care 56,5 de posturi vacante unice, pentru care unitatile de invatamant au primit aviz pentru ocuparea acestora prin concurs, conform HG 286 din 23.03.2011 cu modificarile si completarile ulterioare si OUG 114 din 28.12.2018.

Dorim sa va informam ca pana in 31 decembrie 2018 posturile au fost blocate de prevederile OUG 90/2017 aprobata prin legea 80/2018. In 2019 s-ar fi putut organiza concurs si astfel, colegii nostri ar fi devenit angajati pe perioada nedeterminata pe posturile pe care le-au ocupat prin detasare.

La solicitarea domnilor directori, respectand prevederile legale, toate posturile astfel vacantate vor fi ocupate prin concurs, in perioada urmatoare, pe perioada nedeterminata, fapt care va conferi stabilitate angajatilor”, a declarat Antoaneta Bolchis, purtatorul de cuvant al ISJ Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole