ITPF SIGHETU MARMAȚIEI – Permis de conducere fals, cumpărat cu 600 de euro, depistat la intrarea în țară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației cercetează un cetățean din Republica Moldova după ce la controlul de frontieră s-a constatat că permisul de conducere prezentat era fals. Incidentul a avut loc în data de 10 septembrie, când în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare în România un cetățean din R. Moldova. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, conducea un autoturism marca Renault Megane, înmatriculat în Polonia.
„La controlul de frontieră i-a fost solicitat și permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităților din R. Moldova, nu îndeplinește condițiile de formă și de fond ale unuia autentic, fiind fals. În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că a urmat cursurile unei școli de șoferi în țara natală, dar, pentru a obține cât mai repede permisul de conducere, a plătit suma de 600 de euro unei persoane care i-a oferit documentul într-un timp foarte scurt, fără a mai parcurge toate etapele pentru obținerea în mod legal a unui permis autentic”, arată ITPF Sighetu Marmației.
În acest moment polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals, urmând ca la finalul cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole