KLAUS IOHANNIS – De luni vacanță pentru două săptămâni pentru toți elevii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele României, Klaus Iohannis a anunțat azi, la finalul unor discuții avute cu factorii de decizie de la nivel central, că vacanța care va începe luni nu va dura o săptămână, așa cum era programat, ci două săptămâni și va fi valabilă și pentru cei din ciclul gimnazial, respectiv liceal.

„Am discutat despre vaccinare, scoli, restricții. Vreau să spun clar că dacă vrem să se oprească pandemia singura soluție e vaccinarea. Vaccinarea oprește pandemia. În vestul Europei, unde lumea s-a vaccinat în masă, s-au relaxat lucrurile. În partea noastră a Europei, suntem în plin val pandemic. La noi avem sute de decese zi de zi și mii de oameni care se îmbolnăvesc. Nu-i credeți pe cei care mint, că se va întâmpla nu știu ce. Singurul lucru care vi se întâmplă este că scpăați de o formă gravă a bolii. Este nevoie de restricții pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili. De luni masca devine obligatorie peste tot”, a spus Iohannis.

„Este regretabil, dar trebuie restricții care vor intra în vigoare de luni. Guvernul va decide cel târziu vineri ce fel de restricții vor fi de luni încolo. Ca și exemple, va fi restricționată circulația noaptea, exccepție făcând cei vaccinați, în timpul zilei la majoritatea activităților accesul va fi permis cu certificatul verde, cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții”, a mai spus președintele României.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2