LA FINAL – Aproape 200 de persoane s-au accidentat în acest sezon de schi în Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Sezonul de schi se închide în Maramureș, acum după jumătatea lunii aprilie. Acest final de săptămană va fi probabil ultimul în care partiile de pe domeniile schiabile din județul Maramureș vor fi deschise…
„Atentie la diferentele de consistenta a zapezii in functie de ora. Dacă dimineața vorbim de un strat dur, care necesită canturi ascuțite pentru control optim, începand cu orele prânzului și după-amiaza zăpada se înmoaie semnificativ, solicitand articulațiile picioarelor. Recomandam schiorilor incepători care mai vor sa încerce un ultim weekend înainte de închiderea oficială a sezonului de schi în Maramureș să apeleze la un instructor autorizat și să rămana doar pe partiile de incepatori marcate cu culoarea albastră.
De la începutul sezonului de schi, salvamontiștii de la SPJ Salvamont Maramureș au intervenit in 187 de cazuri, implicate fiind 181 persoane care s-au accidentat sau care au trebuit sa fie evacuate.
Practicarea sporturilor de iarna presupune responsabilitate, atat pentru siguranta proprie, cat si pentru a celor din jur!”, precizează Salvamont Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *