LA GRANIȚĂ – Focuri de armă pentru reținerea unor bărbați la Teceu Mic (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Focuri de armă la granița Romaniei cu Ucraina pentru prinderea unor bărbați prinși că transportă ilegal țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au fost cei care au observat în apropierea frontierei de stat cu Ucraina, pe direcția localității de frontieră Teceu Mic, mai multe persoane care se deplasau dinspre malul râului Tisa spre interiorul țării, transportând în spate mai multe colete voluminoase.

„Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, procedând la somarea prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin, moment în care au fost trase șase focuri de avertisment, în plan vertical, conform procedurilor legale. În urma acțiunii, s-a reușit reținerea unui cetățean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, iar celelalte persoane au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se înot pe teritoriul statului vecin.

Imediat au fost anunțate și autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului. În urma acțiunii, la fața locului, au fost descoperite 30 colete cu țigări”, a declarat Iulia Stan, purtător de cuvant al ITPF Sighetu Marmației.

Cele 30 de colete cu țigări conțineau 21.250 pachete țigări, de proveniență ucraineană și Duty-Free, în valoare de aproximativ 250.000 lei. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole