LICEU CEHU SILVANIEI – Tânără răpită de un tânăr de 19 din Băsești

Grav incident petrecut ieri, 28 februarie, dată la care polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei erau sesizați, în urma unui apel 112, cu privire la faptul că, în proximitatea unui liceu din localitatea Cehu Silvaniei, un tânăr din localitatea Băsești ar fi agresat fizic și ar fi luat cu forța o tânără din localitatea Oarța de Jos, ar fi introdus-o pe aceasta într-un autoturism, ulterior plecând într-o direcție necunoscută.

„În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost depistați în localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani i-ar fi distrus tinerei în cauză telefonul mobil.

Astfel, în urma administrării probatoriului, față de tânărul de 19 ani, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, a anunțat IPJ Sălaj.

Mai trebuie spus că polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu