Livrare la domiciliu produse alimentare – NonStopBaiaMare.ro

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O noua platforma online destinate cumparaturilor de produse alimentare cu livrare la domiciliu in Baia Mare este disponibila de putin timp in oras. https://www.NonStopBaiaMare.ro

Produsele disponibile pentru comenzi sunt ordonate in categorii, usor de identificat si adaugat in cosul de cumparaturi. Astfel, sunt disponibile produse de Aprozar, Legume, Fructe, Lactate, Brutarie, Patiserie, Cofetarie, Conserve, Ulei, Condimente, Paste fainoase, Cafea, Snacks and Chips, Ciocolata, Bauturi racoritoare sau bauturi alcoolice si chiar si detergent si produse de igiena personala.

Magazinul online este conceput pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa diminueze la maximum interactiunea in aceste zile, astfel ca odata selectate produsele, finalizarea comenzii ofera posibilitatea de a selecta data si ora preferata pentru livrare iar plata se poate face online cu cardul bancar visa sau mastercard.

Magazinul este administrat local, in Baia Mare si aprovizionarea cu produsele livrate se face din cel mai apropiat magazin Andana disponibil. Pentru cumparaturile care depasesc valoarea de 250 lei livrarea este gratuita si poate avea loc in minimum 24 ore din momentul finalizarii comenzii online.

Avand in vedere ca un numar mare de persoane in varsta apeleaza la astfel de servicii de livrare la domiciliu pentru produsele alimentare de baza, livrarea are loc pana la usa clientilor, indiferent de etajul la care este situat apartamentul.

Pentru perioada sensibila in care ne aflam, transportul produselor se desfasoara in depline conditii de igiena, personalul livrator avand si utilizand in permanenta produse de dezinfectie, manusi si masca pentru protectia celor din jur. Utilizand plata cu cardul bancar odata cu finalizarea comenzilor, se evita si utilizarea banilor cash, o sursa de ingrijorare in minus.

Pentru flexibilitate, magazinul ofera si un numar de telefon unde pot fi preluate comenzile atat prin mesaj text cat si prin apel telefonic. In anumite situatii, clientii sunt in cautarea unui produs anume, care poate fi indisponibil pe site in acel moment dar in cele mai multe cazuri exista disponibilitatea de-a achizitiona acele produse din alte magazine, livrand comanda completa cu toate produsele necesare.

Comenzile pot fi efectuate atat din Romania cat si din strainatate iar de multe ori este cazul ca cei plecati din tara sau aflati la o alta adresa, pot face comenzile online solicitand livrarea la domiciliul celor dragi aflati pe raza orasului Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1