Lucrarile de finalizare a noului sediu al Primariei Farcasa intra in linie dreapta

PNL

Lucrarile pentru finalizarea noului sediu al Primariei comunei Farcasa au intrat in linie dreapta. Asta dupa ce la sfarsitul lunii ianuarie a fost semnat contractul pentru executarea lucrarilor ramase la cladire, conform informatiilor publicate pe pagina Comuna Farcasa Maramures.

Valoarea acestuia se ridica la suma de peste 3,4 milioane lei, proiectul fiind finantat in cadrul PNDL.

„In data de 29 ianuarie, anul acesta, am semnat contractul de lucrari in cadrul proiectului Construire sediu primarie Farcasa – rest de executat, avand o valoare de 3.472.047,62 lei si o durata de executie de 14 luni. Aceasta suma, practic, include toate lucrarile ramase de executat, pentru ca noul sediu sa fie functional.

Proiectul este finantat in cadrul Programului National de Dezvoltare locala, subprogramul-Modernizarea satului romanesc, domeniul specific: realizare/extindere/ reabilitare/modernizare a sediilor institutiilor publice ale autoritatii administratiei publice locale, precum si a institutiilor publice din subordinea acestora. Actualmente cladirea este ridicata la rosu totul facandu-se din fonduri proprii.

Nu am insistat pana acum pentru finalizarea lucrarilor deoarece aveam multe alte proiecte, mult mai importante de facut. Noul sediu, care este format din parter si doua etaje, va avea birouri pentru functionari, sali de sedinte, multifunctionale, dar si un spatiu pentru arhiva. Totul este gandit pentru ca cei care vor lucra in acest edificiu sa beneficieze de conditii optime de munca iar cetatenii care vor apela la serviciile noastre sa poata fi serviti cu promptitudine in conditii decente si de comfort”, a spus primarul Ioan Stegeran, pentru pagina comunei.

Vlad HERMAN

Foto: Comuna Farcasa Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1