MÂINE, 22 SEPTEMBRIE – Se ia gazul în trei localități din Maramureș. Află motivul

Întrerupere planificată Delgaz Grid: Serviciul de distribuție, sistat temporar în 3 localități din județul Maramureș mâine, 22 septembrie.

„Pentru a permite Transgaz efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, vineri, 22 septembrie, în intervalul orar 8:00-14:00, în trei localități din județul Maramureș.

Vor fi afectate localitățile Tăuții-Măgherăuș, Bușag și Merișor. Delgaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie)”, arată Delgaz Grid.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu