Malta si Cipru cu avionul din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1

MALTA – INSULA CAVALERILOR

Insula Malta este situata in Marea Mediterana, la aproximativ 90 km sud de Sicilia, Italia si la 300 km est de Tunisia Are o suprafata de 316 km patrati si o populatie de aproximativ 500.000 de locuitori.

In ceea ce priveste cultura, Malta are o istorie bogata si o identitate distincta, cu influente romane, arabe, italiene, franceze si britanice. a apartinut Cavalerilor Ioaniti aproape 300 de ani si reprezinta un amalgam de istorie, religie, traditii si cosmopolitism. Aceasta diversitate culturala se reflecta in arhitectura, traditiile si bucataria locala.

Capitala Valletta este un exemplu excelent de arhitectura baroca si este plina de locuri de vizitat, cum ar fi Catedrala Sfantul Ioan si Palatul Magisterial. In plus, orasul Mdina, cunoscut si sub numele de „Orasul tacut”, este un exemplu remarcabil de arhitectura medievala si este plin de istorie si cultura.

Pentru amatorii de sport, Malta ofera o gama larga de activitati, inclusiv plimbari cu barca, golf, ciclism si windsurfing. Insula este, de asemenea, cunoscuta pentru festivalurile sale, inclusiv cele religioase si cele de vara, care aduc oameni din intreaga lume.

          Plecări din Cluj în perioada 7.04-18.09

                    Tarife de la 340/pers 7 nopți

                          Vezi oferta AICI

CIPRU – INSULA AFRODITEI

Insula Cipru este situata in regiunea Orientului Mijlociu, in Marea Mediterana, delimitata in teritoriu de Siria in Vest si Turcia in Sud.

In timp ce de-a lungul coastei, veti gasi plaje stralucitoare cu un nisip foarte fin, in interiorul insulei, nenumarate atractii isi intampina vizitatorii: de la padurile dese de pini ce acoperã muntii Troodos, la bisericile bizantine raspandite in toata insula si pana la bogatiile din Ayia Napa sau la plantatiile de portocali si culturile de vita de vie de pe langa Limassol. Istoria, este prezenta aici inca de pe vremea zeilor, de cand se spune ca zeita Afrodita s-a nascut pe aceste meleaguri, iar persii, grecii, egiptenii, romanii si chiar englezii, si-au lasat amprenta in cultura si arhitectura cipriota si chiar in arta culinara.

           Plecări din Cluj în perioda 8.04 – 24.09.2023 

                     Tarife de la 580 euro/pers 7 nopți

                             Vezi oferta  AICI

           Contacteaza-ne pentru mai multe detalii sau oferte

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com /www.instagram.com/marainternational sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole