MARAMUREȘ – Care sunt posturile de poliție din județ care au primit WC-uri ecologice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Condiții mai bune de lucru pentru polițiștii care activează în patru posturi de poliție din județul Maramureș. Conducerea Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș a ținut să arate, pentru ziarmm.ro, că a achiziționat patru toalete ecologice care urmează să fie distribuite unui număr de patru posturi de poliție. Este vorba despre cele din Bistra, Ruscova, Asuaju de Sus și Cupșeni, unde s-a stabilit necesitatea existenței unor astfel de grupuri sanitare mobile. 

Față de alte județe, Maramureșul a achiziționat puține astfel de WC-uri ecologice pentru posturile de poliție din întreg județul. La Arad, spre exemplu, s-au solicitat 28 astfel de toalete ecologice. Vă reamintim că recent Sindicatul Europol atrăgea atenția asupra acestor achiziții. Aceste WC-uri sunt prevazute cu grile de aerisire care permit circulatia aerului fără a lăsa pătrunderea insectelor în cabină. La nivel de țară sunt undeva la 1500 de posturi de poliție care nu au deloc WC-uri.

„Nu știm cum va fi rezolvată problema apei curente, a mentenanței și igienizării acestor toalete sau dacă vom ajunge să vedem pe străzi și vreo vidanjă cu girofar care se va plimba pe la posturile de poliție. Costul estimat este de aproximativ 1900 lei pentru o astfel de toaletă. Așadar un lucru este cert, WC-ul clasic, pe model de lemn, va fi înlocuit cu WC-ul din plastic, dar în continuare după folosirea lui, nu se știe prin care șanț va trebui sa te speli pe mână”, aratau zilele trecute sindicaliștii de la Europol.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2