Maramures: Cinci persoane condamnare la inchisoare cu executare, depuse in penitenciar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 25 martie, politistii maramureseni au pus in aplicare cinci mandate de executare a pedepsei inchisorii.

La Sighetu Marmatiei, politistii Biroului Urmariri au identificat doi tineri, pe numele carora Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis mandate de executare a pedepsei inchisorii pentru comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. Un tanar de 31 de ani a fost condamnat la 2 ani, 2 luni si 20 de zile inchisoare, iar un tanar de 32 de ani are de executat o pedeapsa de 1 an si 6 luni inchisoare, conform IPJ Maramures.

Un baimarean, de 42 de ani, condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de uz de fals a fost identificat si incarcerat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale.

Politistii din Ulmeni au incarcerat un barbat de 49 de ani, de pe raza comunei, pe numele caruia Tribunalul Maramures a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de inchisoare in regim de detentie pentru savarsirea infractiunii de tentativa la omor.

O femeie de 36 de ani, din Salsig, condamnata de Curtea de Apel din Reggio Calabria, Italia la 9 ani si 4 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de inducere, favorizare si exploatarea prostitutiei, respectiv prostitutia minorilor, a fost depistata si incarcerata de politistii din localitate.

Toate persoanele au fost depuse in penitenciar in vederea executarii pedepselor.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2