MARAMUREȘ – O nouă sesiune de concursuri pentru funcțiile de directori în școli

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministerul Educației a anunțat organizarea, în perioada iunie – septembrie 2022, a celei de-a treia sesiuni a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Autoritățile spun că în urma sesiunilor 2021 și 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul funcțiilor de conducere din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, „continuarea acestui demers fiind o consecință firească a politicii ministerului de profesionalizare a managementului școlar”.

„Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odată cu publicarea celor 1.700 de funcții rămase vacante. Depunerea dosarelor de candidatură este programată în prima jumătate a lunii iulie. Proba scrisă se va desfășura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi susținute în perioada 22-29 septembrie 2022”, precizează edu.ro.

În data de 27 iunie ar urma să aibă loc publicarea funcțiilor vacante pentru care se organizează concursul, constituirea comisiei naționale, a comisiilor de organizare la nivel județean și a comisiilor de evaluare a documentelor de înscriere. Între 28 iunie și 17 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la proba scrisă, 18-21 iulie evaluarea dosarelor de înscriere. Proba scrisă va avea loc în 8 septembrie , respectiv în perioada 22-29 septembrie va avea loc desfășurarea probei de interviu. În 5 octombrie ar urma să aibă loc emiterea deciziilor de numire în funcție.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2