MARAMUREȘ – Problema dosarelor de fond funciar, departe de a fi rezolvată

Una din marile probleme ale județului rămase nerezolvate este cea a dosarelor de fond funciar. În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural de la finele lunii ianuarie s-a reamintit faptul că Instituția Prefectului Maramureș depune eforturi considerabile în vederea soluționării imediate a problemelor de fond funciar.

„O mare contribuție în deblocarea dosarelor o are aplicarea Legii 123, lege la care a contribuit și prefectul Rudolf Stauder, alături de parlamentari din Maramureș. Legea 123 a fost solicitată prin mai multe memorii înaintate către Camera Deputaților și Secretariatul General al Guvernului. Astfel, Comisia Județeană de Fond Funciar a putut să intervină și să remedieze numeroasele dosare blocate.
Rapoartele noastre atestă că tot mai multe dosare se deblochează și soluționează. La momentul actual, se lucrează intens, iar dosarele se primesc în continuare.

Prefectul adresează mulțumiri colegilor din colectivul tehnic al Comisiei Județene de Fond Funciar, care sprijină această inițiativă și lucrează peste program pentru a finaliza acest demers.
Dosarele de fond funciar și forestier reprezintă o prioritate pentru Instituția Prefectului și sunt depuse eforturi susținute în acest sens. Binele maramureșenilor este preocuparea noastră principală.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu