Mare sau mic? Ce ceas de damă să alegi în acest sezon?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Woman wearing silver wristwatch and brown leather coat. Closeup of hands from above

Ceasurile reprezintă accesorii elegante, potrivite atât bărbaților, cât și femeilor. Deși bărbații tind să le acorde mai multă importanță, tot mai multe femei s-au arătat interesate de atracția ceasurilor, realizate cu mare finețe. Designerii de top au luat în seamă acest lucru și au dezvoltat colecții inedite de ceasuri, confortabil de purtat, care va completa orice ansamblu. În timp ce unele femei preferă grația și rafinamentul ceasurilor cu cadrane mici, există o categorie pentru care modelele mari sau chiar bărbătești, reprezintă alegerea ideală.

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un ceas pentru femei?

Magazinele de fashion pentru femei și cele de specialitate, dispun de colecții grozave de ceasuri damă. Piese autentice, certificate, create de designeri de tot și branduri consacrate, vin cu zeci de modele, menite a înfrumuseța încheietura fiecărei femei. Atunci când decizi achiziționarea unui nou ceas, ține cont de câteva specificații, care te vor ajuta să alegi un ceas elegant, minimalist sau cu accente sportive ori nuanțe masculine.

Calitatea construcției ceasului și acuratețea acestuia sunt în mod cert elemente importante. Însă trebuie să vină însoțite de un stil în tendințe, potrivit personalității fiecăreia. Ține cont de stilul tău personal și de modul în care vei purta ceasul, pentru a oferi aspectului un nivel cu totul superior de sofisticare.

Dimensiunea ceasului dictează de asemenea alegerea. În ultima perioadă, ceasurile de damă cu cadrane mari au ocupat primele locuri în tendințe. Totuși, aspectul ușor vintage al ceasurilor cu cadrane mici, le păstrează și pe acestea în topul preferințelor celor care își doresc un aspect mai rafinat.

În funcție de marca ceasului, există anumite branduri care sunt consacrate pentru măiestria și istoria premium a realizării acestora. Anumite modele își păstrează valoarea atemporală, chiar și după câțiva ani de la achiziție.

De asemenea, există posibilitatea alegerii unor ceasuri damă mici sau mari, mecanice, automate sau ceasuri cu cuarț, precum și modele rezistente la apă. În funcție de preferințe, alege ceasuri dama care își vor menține aspectul și stilul, indiferent de tendințele modei.

Care sunt tendințele acestui sezon în materie de ceasuri damă?

Piața ceasurilor este destul de bogată, astfel încât fiecare să își poată alege ceasuri damă potrivite stilului și personalității sale. Tendințele în materie de ceasuri acest sezon, variază de la modele minimaliste simple și accesorii de inspirație vintage până la ceasuri mari, ceasuri cu bijuterii și modele ce combină un strop de eleganță sport-chic.

Ceasurile simple minimaliste par a fi tendința preferată în acest sezon. Deși par simple și subestimate, aceste ceasuri adaugă o notă elegantă încheieturii mâinii fiecărei femei. Opțiunile sunt nesfârșite, de la modele cu brățări milaneze argintii, aurii sau roz, până la ceasuri damă cu curerele din piele negre, maro sau colorate.

Ceasurile în stil retro, vintage, realizate în stilurile epocilor trecute, sunt de asemenea de actualitate. Designerii încă lansează modele ce omagiază primele ceasuri de mână pentru femei. Prin combinația designului atemporal și tehnologiei moderne, aceste ceasuri contemporane pot fi regăsite atât în dimensiuni cu cadrane mari, cât și modele mici.

Ceasurile de mari dimensiuni sunt de asemenea la modă și nu par a se demoda prea curând. Femeile moderne adopt acest look inspirat din accesoriile pentru bărbați și le integrează perfect în ținutele de zi cu zi. Ceasurile mari reușesc să iasă în evidență și să se facă remarcate. Sunt plăcute estetic și arată surprinzător alături de o brățară delicată și accesorii de damă casual și elegante, precum această curea la modă și funcțională.

Ceasurile Sporty Chic – noile direcții ale momentului?

Aspectul sportiv șic este fără îndoială alegerea momentului. Acesta se transpune și în designul ceasurilor de damă, care arată elegant și cool. Modele mari cu un aspect ușor minimalist și brățări stilizate, contrastează excelent cu întregul design și suprafețele lustruite ale carcasei și brățării din otel inoxidabil, pentru un aspect îndrăzneț.

Aceste ceasuri damă sunt atractive și dispun de o construcție robustă, fiind ideale a fi purtate în fiecare zi. Poți accesoriza cu succes ținutele sportive și casual sau smart casual, cât și cele elegante. Indiferent că preferi un ceas cu brățară din oțel, piele, ceramică sau din silicon, colecția dedicată ceasurilor pentru femei este puternică și face față tuturor provocărilor zilnice.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2