MAȘINĂ DE POLIȚIE EVANTAI. Airbag-urile ”au uitat” să se deschidă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
O autospecială de poliție a fost implicată recent într-un accident rutier produs din vina celuilalt conducător auto. Mașina de poliție a fost distrusă aproape în totalitate, însă și mai grav este, după cum susțin sindicaliștii din poliție, airbag-urile nu s-au deschis. Atunci o șoferiță nu s-a asigurat când a virat la stânga pe un drum județean din zona localității Vadul Moldovei și a intrat în coliziune cu una dintre autospecialele de poliție care transportau mai multe persoane reținute către Inspectoratul Județean de Poliție Suceava.
„Dusterul în care se aflau doi colegi de-ai noștri din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Poliției Municipiului Roman și unul dintre bărbații reținuți, a fost proiectat într-un șanț apoi în alte două mașini parcate pe marginea drumului. Imaginile cu autospeciala arată în mod clar că nu oferă nicio protecție, iar airbag-urile ”au uitat” să se deschidă, ceea ce demonstrează faptul că verificările tehnice ale autospecialelor de poliție lipsesc cu desăvârșire și oricând un incident similar se poate transforma într-o tragedie. Colegii noștri s-au ales în urma accidentului cu niște contuzii, neavând nevoie de îngrijiri medicale.
Conducerii Inspectoratului Județean de Poliție îi transmitem faptul că la demisolul Poliției Municipiului Roman există spațiu pentru reînființarea Centrului de Reținere și Arest Preventiv sau cel puțin a unui pavilion al acestuia sau mai mult de atât, chiar la sediul inspectoratului care a fost recent renovat, pentru că decizia efectuării de ”excursii” cu persoanele private de libertate de la un inspectorat la altul nu e decât ineficientă, implică timp și resurse umane care sunt limitate”, a declarat Ioan Cănărău – vicepreședinte Sindicatul EUROPOL.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Andrei

    Pai normal ca „au uitat” sa se deschida daca colegii vostri „au uitat” sa isi puna centura.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole