METEO –  Ce ne așteaptă în următoarele patru săptămâni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo valabilă pentru următoarele patru săptămâni. Un lucru este cert – vom avea temperature de iarnă, iar precipitațiile nu vor lipsi.

Săptămâna 10.01.2022 – 17.01.2022

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, nord-vestice, la munte și local în cele centrale și în sud-estul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice. Excepție va face sudvestul extrem, unde cantitățile de precipitații vor fi local excedentare.

Săptămâna 17.01.2022 – 24.01.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice perioadei. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile extracarpatice și în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în nordul extrem.

Săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în regiunile intracarpatice, iar în rest valorile termice fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință ușor deficitară în regiunile sudice și vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2