Meteo: Din aceasta seara, vantul va sulfa cu 110-120 km, in zona montana inalta. Vremea se incalzeste in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost variabil ziua, senin dupa-amiaza si treptat s-a innorat noaptea. Temperaturile maxime au avut valori cuprinse intre 6 si 8 grade C. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus is Cavnic unde s-au intregistrat -2 grade C. Vantul a suflat slab, la moderat.

Stratul de zapada masoara: 29 cm la Vf. Iezer, 17 cm la Baiut, 15 cm la Cavnic, 6 cm in Baia Borsa, 5 cm in Poiana Borsa, 2 cm pe Valea Vaserului si in Pasul Gutai.

Valori ale temperaturii aerului: -3 grade la Vf.Iezer si Borsa, -2 grade la Targu Lapus, -1 grad in Pasul Gutai si la Cavnic, 0 grade la Borsa, Sighetu Marmatiei si Ocna Sugatag, 1 grad la Viseu de Sus si Baia Sprie, 2 grade in Baia Mare, Seini, Somcuta Mare.

Vremea se incalzeste astazi in judet. Cerul va fi acoperit, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar treptat spre seara vor fi sub forma de ploaie si lapovita. In zona montana inalta va ninge. Vantul va sufla cu intensificari ce vor avea valori de 60-80 km/h, iar la munte de 90-100 km/h. In zona montana inalta, din aceasta seara, vantul va avea valori de 110-120 km, viscolind ninsoarea si spulberand zapada de pe creste, si va reduce semnificativ vizibilitatea. Izolat vor fi conditii de polei. Temperaturile vor avea valori maxime cuprinse intre 9 si 11 grade Celsius, iar cele minime intre -1 grad si 2 grade C.

Debitele si nivelurile cursurilor de apa au fost usor variabile, cu tendinte de scadere. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se realizeaza in conditii de siguranta. Sunt asigurate serviciile de utilitate publica.

Informatii: CJSU Maramures/ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2