Minaur Baia Mare pierde primul meci din dubla cu Anorthosis, dar se putea mai rău

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Rezumatul pe scurt al unui meci pe care Minaur și l-a făcut greu. Echipa din Cipru nu este mai bună ca a noastră, dar în acest meci a fost mai concentrată.

Meciul a început cum nu se poate mai prost. În primele 30 de minute la echipa din Baia Mare nu a prea funcționat nimic. Nici pivot, nici extreme, nici interi și nici portari. Am reușit să marcăm doar șapte goluri, în timp ce ciprioții s-au bucurat de 14 ori.

Mă așteptam ca în repriza a doua să văd o altfel de atitudine pe teren. Din păcate schimbarea de atitunde s-a lăsat așteptată. Prin minutul 45 echipa din Cipru avea un avantaj de 10 goluri pe tabela de marcaj. 14-24. Partida și chiar dubla părea jucată.

Însă, spre final, băieții au avut o tresărire de orgoliu și au reușit să revină la o diferență de cinci goluri. 22 la 27 pentru ciprioți, care așteaptă returul, sperăm noi, relaxați. Nu este totul pierdut, dar este nevoie de mai multă concentrare pe teren.

De la ciprioți s-a remarcat Nikolaos Totos cu 9 goluri, în timp ce de la noi cele mai multe goluri, 4 la număr, le-au marcat Daniel Bera, Iosif Andrei Buzle și Milan Kotrc.

Cotos Robert

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *